Pelaajaksi Pelimaratonille?

Pyydämme pelaajaksi Pelimaratonille tahtovia ilmoittamaan haluamansa pelin/pelit (1-3kpl) viimeistään 28.2.2018. Varaukset haluamiinsa peleihin kannattaa kuitenkin tehdä hyvissä ajoin sillä varatut pelit menevät pelaajille pääsääntöisesti varausjärjestyksessä, eikä samassa Pelimaratonissa tulla pelaamaan samaa peliä kahta kertaa. Suurin sallittu pelikohtainen peliaika on rajoitettu kolmeen tuntiin, joka on syytä ottaa huomioon.

Pelimaratonille on syytä ottaa mukaan oma peliohjain, sillä ohjaimissa on todellakin eroa. Pääsääntönä on myös se, että pelaajat ottavat ohjainten lisäksi myös omat pelinsä mukaan. Mikäli olet pelaamassa latauspalvelusta saatavaa peliä, niin myös konsoli tulee ottaa mukaan tapahtumaan, poislukien edulliset alle 10 euroa maksavat latauspalvelupelit. Muistathan myös ilmoittaa mikäli pelisi on muu kuin mitä PAL-alueella on julkaistu, eli jos pelisi on esim. USA/JAP versio, jolloin myös itse konsoli on syytä ottaa mukaan mikäli emme saa peliäsi tukevaa konsolia tapahtumaan.


Ilmoittaudu PelimaratonillePelimaraton keskustelu DiscordissaKatsojaksi Pelimaratonille?

Pelimaratonille on rajoitetuissa määrin myös mahdollista tulla paikanpäälle katsojaksi. Katsojapaikkoja on rajattu määrä ja ne tullaan antamaan ilmottautumisjärjestyksessä.

Huomaathan että myös katsojien tulee ilmottautua Pelimaratonille. Varmistat paikkasi katsojana Pelimaratonilla ilmoittautumalla ennakkoon, mutta mikäli paikkoja on jäljellä, voit päästä tapahtumaan myös tapahtuman aikana.


Ilmoittaudu PelimaratonillePelimaraton keskustelu DiscordissaHyvä tietää

Pelimaraton 2018 järjestetään Oulun Peltolan Technopoliksella (Yrttipellontie 1, Oulu). Kun ilmottaudut Pelimaraton tapahtumaan, ilmoitathan millä saavut tapahtumaan. Bussi- ja rautatieasema sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä tapahtumapaikasta ja sieltä saapuvat saapuvat tapahtumapaikalle omalla kyydillä. Lentokentän kautta saapuville järjestämme ilmaisen kyydityksen tapahtumapaikalle. Jos saavut omalla autolla, niin pysäköinti tapahtuu Yrttipellontien tai Peltolantien varteen. Pelimaratonin järjestämispaikalla on esteetön kulku, joten paikalla voit liikkua myös pyörätuolilla.

Pelimaraton tapahtumapaikalla ovet avataan tunti ennen tapahtuman alkua. Muutoin tapahtumapaikalla ovet ovat auki päivisin 9:00 - 21:00, jolla aikavälillä voi vapaasti kulkea esim. marketeissa (alle 1km) tai kaupungissa (1,5km). Ovien aukioloaika tulee myös huomioida mikäli on suunnitellut yöpyvänsä hotellissa. Yöllä ovet on lukittu, mutta sisätiloista voi poistua esim. tupakille. Pelimaraton tapahtumaan tuleville jaetaan Pelimaraton ranneke, jonka avulla pääset liikkumaan tiloissa vapaasti. Ilman ranneketta olevat poistetaan Technopoliksen tiloista. Jos rannekkeesi vioittuu tai tuhoutuu, niin pyydäthän uuden rannekkeen järjestäjiltä.

Pelimaraton tapahtumaan saa tuoda omia ruokiaan ja juomiaan, mutta huomioithan, että Pelimaraton on päihteetön tapahtuma, eikä alkoholijuomia tapahtumapaikalla sallita. Jos tuot omia ruokia tapahtumaan, niin huomioithan että tapahtumapaikalla ei ole jääkaappisäilytysmahdollisuutta. Lähimmät marketit sijaitsevat kuitenkin alle kilometrin etäisyydellä tapahtumapaikasta. Lisäksi lähistöllä on useita ruokapaikkoja.

Jos yövyt Pelimaratonilla, niin huomaathan että tarjoamme vain lattiamajoituksen, joten retkipatja ja makuupussi on erittäin suotava. Suosittelemme myös kuulosuojaimia tai korvatulppia, sillä samassa tilassa yöpyy useita henkilöitä. Mukaan kannattaa ottaa myös hygieniatarvikkeet. Suosittelemme ottamaan myös pienen määrän käteistä rahaa, sillä tarvittaessa voimme tilata pelipaikalle myös ruokaa paikallisista pikaruokapaikoista.

Pelimaraton tapahtumassa on suihkumahdollisuus ja mahdollisista suihkuvuoroista ilmoitetaan tapahtumapaikalla.

Muista myös mahdolliset laturit laitteillesi ja pelaajien on syytä ottaa pelinsä ja peliohjaimensa mukaan, sillä peliohjaimissa on todellakin eroa. Mikäli sinulla on useampia sähkölaitteita, suosittelemme ottamaan mukaan myös jatkojohdon.

PS. Huomaathan että Pelimaraton on tapahtuma, josta voidaan lähettää useita livelähetyksiä, sekä ottaa kuvia useammassa paikassa, joten mikäli et tahdo kameran kuvaan tai lähetykseen niin tapahtuma ei ole sinua varten. Pelimaraton varaa kaikki oikeudet julkaista kuvamateriaalia tapahtumasta, sekä tapahtuma-aikana, että myös sen jälkeen. Kuvausvapaita alueita tapahtumassa on vain nukkumatilat, sekä hygieeniatilat, kuten vessat ja suihkutilat.

Tapahtuman mahdollistaa