Pelimaratonin kanssa yhteistyössä

Pelimaratonin järjestäminen olisi mahdotonta ilman mainioita vapaaehtoisia, sekä yhteistyökumppaneitamme. Mikäli edustat yritytstä ja koet että yrityksellänne olisi annettavaa Pelimaraton tapahtuman järjestämisessä, niin pienissä, kuin suurissakin asioissa, elä epäröi ottaa yhteyttä. Pelimaraton tarjoaa mainion näkyvyyden yhteistyökumppaneilleen, niin verkossa kuin tapahtumassa muutoinkin, joten ota yhteyttä (pelimaraton[ät]gmail[piste]com).

Yhteistyökumppanimme

Technopolis on ollut Pelimaratonin pääyhteistyökumppani jo vuodesta 2017 lähtien ja tarjonnut tapahtumalle tilat ja internetyhteydet, joita ilman tapahtuma ei olisi nykyisen kaltainen elämys.

Pelimaraton ja Hope ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018 lähtien ja Pelimaratonilla kerätty raha päätyy lyhentämättömänä Hope ry:lle.
"Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä."

Oulun Lähin Pizza Ilmarinkadulla tarjoaa Pelimaraton vieraille kimppatilauksiin ilmaisen kuljetuksen tapahtumapaikalle ja maksu onnistuu myös kortilla. Eli maistuvimmat ruuat ilman käteisen kanssa vekslaamista.

Yhteisöt mukana

Tapahtuman mahdollistaa