Ilmoittautuminen Pelimaraton 2024 tapahtumaan

Pelimaraton 2024 ilmoittautuminen on avoinna (4.3.2024 klo 15 alkaen) ja voit ilmoittautua tapahtumaan alla olevalla lomakkeella (tapahtuman ikäraja 16 vuotta, mutta alle 16-vuotiaat voivat tulla tapahtumaan huoltajan tai muun ikärajan ylittäneen kanssa). Tapahtumassa saattaa olla myös muuta striimattavaa lähetystä, sekä muuta ohjelmaa, mutta ilmoittautuminen Pelimaratonille vaaditaan tällä lomakkeella jos olet tulossa tiloihin! Huomaathan että voit täyttää alla olevaan lomakkeeseen vain punaisella merkityt pakolliset tiedot ja täydentää ilmoittautumistasi myöhemmin!

Jos olet jo ilmoittautunut ja tahdot muokata ilmoittautumistasi, klikkaa tästä.Oma Pelimaraton ID:si on: 98099

Ota yllä oleva ID talteen, koska voit sen avulla tarvittaessa muokata ja täydentää ilmoittautumistietojasi tarvittaessa.

Henkilö ja yhteystiedotNimi- ja yhteystiedot näkyvät vain tapahtuman järjestäjille, eikä niitä luovuteta koskaan eteenpäin!Täytä yllä oleva kenttä jos tahdot mahdollisuuden kimppakyytiin. Täytettyäsi yllä olevan kentän, se voidaan näyttää myös muille tapahtumaan ilmoittautuneille.
TapahtumatiedotTämä tieto näytetään myös striimissä mikäli olet pelaajana, joten tarkkuutta!


Pelitiedot (katsojat ei täytä)+
+
BottivarmistusTahdomme vain varmistaa ettet ole botti.


Huomaathan että ilmottautuminen Pelimaratonille on sitova, eli varmistathan että kyseinen tapahtumaaika sopii sinun aikatauluihisi ennen kuin ilmoittaudut! Luethan lisäksi tapahtuman infopaketin kokonaisuudessaan ennen ilmoittautumistasi tästä (avautuu uuteen ikkunaan). Kun ilmoittaudut Pelimaraton tapahtumaan annat myös hyväksyntäsi Pelimaraton tapahtumalle julkaista ilman erilliskorvausta kuvia/videokuvaa jossa myös sinä saatat esiintyä. Ikäraja Pelimaraton tapahtumaan osallistumiselle on 16 vuotta.

Otithan Pelimaraton ID:si ylös jotta voit tarvittaessa muokata tietojasi myöhemmin? Esimerkiksi läpäisyaikoja on hyvä käydä päivittämässä alaspäin kun kehityt harjoittelussasi. Pelimaraton ID:si on 98099.


Ilmoittautuminen sulkeutunut.

Tapahtuman mahdollistaa